Социалистите от Гоце Делчев застанаха зад кабинета "Орешарски"

Тодор Радулов, снимка: infomreja.bg, архив

На заседание на Общинския съвет на БСП в Гоце Делчев снощи е била обсъдена ситуацията в страната и протестите срещу правителството и новия областен управител на Благоевград Муса Палев.

Общинският съвет е подкрепил позицията на кабинета "Орешарски", че евентуална оставка на правителството в този момент не би довела до нищо добро и би задълбочила проблемите, а предсрочни избори са лош сценарий при сегашния Изборен кодекс.

Местната партийна организация е на мнение, че трябва да се даде шанс на кабинета да защитити позицията си и да продължи своята работа, коментира депутатът от Коалиция за България Тодор Радулов след заседанието.

По повод назначението на Муса Палев от ДПС за губернатор на Пиринско народният представител Тодор Радулов заяви: "На заседанието на Областния съвет взехме решение да излезем с декларация до ръководството на БСП с искане за смяна на Муса Палев. При проведената среща с председателя на БСП Сергей Станишев изложихме всички факти и аргументи, които не позволяват встъпването му в длъжност. Последва и среща между Станишев и лидера на ДПС Лютви Местан. Нека всички проявим малко търпение до разрешаването на този въпрос", e призовал Радулов съпартийците си.

Вече втора седмица депутатът организира приемни за граждани в залата на партера на Общинската администрация в Гоце Делчев.

Основно хората от региона очакват от Тодор Радулов съдействие за намиране на работа.

 

Тодор Радулов, снимка: infomreja.bg, архив

КОМЕНТАРИ

kdy11:21 - 19.06.2013
Д О В И Ж Д А Н Е!
istina10:30 - 19.06.2013
Ha sega da gi videm koi shte poemat postove,kato znaqt za sledvashto uvolnenie?
до социалистите09:27 - 19.06.2013
Проклети да сте! И вие и вашата гнусна и крадлива партия трижди да сте проклети!
velko07:59 - 19.06.2013
Тия се взеха много на сериозно, чак пък обстановката в страната обсъдили. Те не знаят обстановката в къщите си, да не говорим за града и региона. Ако я знаеха, нямаше да правят тъпите си кадрови недомислия. А пък тоя на снимката няма да танцува и едно лято. На който и да уреди работа, да очаква скорошно уволнение, защото ние се връщаме. Неизбежно е, всички работите за нас.

FACEBOOK

//