Протестите в Цалапица продължават всеки ден

Снимка: БНР

Снощи недоволните жители блокираха за 10 минути пътя през селото

И днес протестът в Цалапица продължава с искания за справедливи присъди за всички, замесени в убийството на Димитър Малинов.

Снощи недоволните жители блокираха за 10 минути пътя през селото и отдадоха почит в памет на Митко с едноминутно мълчение, пише БНР.

Протестиращите скандираха: "Справедливост за Митко", "Съд и затвор за убийците" и "Доживотен за всички, които убиха Митко".

Чуха се мнения протестът да бъде преместен в Панагюрище, където има информация, че са родителите на замесените в убийството близнаци Валентин и Борислав Динкови. 

Майката на Димитър – Атанаска Бакалова, заяви, че няма нови данни за престъплението след проведения следствен експеримент. Тя заяви, че протестът няма да се мести в Панагюрище, където има информация, че пребивават родителите на замесените в убийството двама близнаци. Братята са в ареста с обвинения за укривателство на сочения за извършител Рангел Бизюрев, който избяга в чужбина.

"Няма да се местим. Нямам данни дали това семейство е в Панагюрище. Ние няма да ги търсим из цялата страна. Продължаваме с протестите си в Цалапица всеки ден", каза Атанаска Бакалова. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK