Променлива облачност днес

Снимка: Infomreja.bg

Сняг ще вали в планините и по Черноморието

Днес облачността ще е променлива, значителна над планините и главно там ще има валежи от сняг. Ще духа умерен, в Дунавската равнина и западната част на Горнотракийската низина временно силен северозападен вятър. Максималните температури ще са между 2° и 7°, в София - около 3°.

Над планините ще преобладава облачно и ветровито време. Ще има превалявания от сняг и условия за снегонавявания. Ще духа силен, по високите части и бурен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 2°, на 2000 метра – около минус 9°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по-често значителна. На места ще превали дъжд, в сутрешните часове - сняг. Ще духа умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са между 3° и 6°. Температурата на морската вода е 8°. Вълнението на морето ще е около 2 бала.

Атмосферното налягане ще се повишава, но ще се задържи малко по-ниско от средното за месеца.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 43 мин. и залязва в 17 ч. и 37 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 53 мин. Луната в София залязва в 3 ч. и 51 мин. и изгрява в 12 ч. и 49 мин. Фаза на луната: три дни след първа четвърт. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK