Петър Паунов: Приоритет са децата на Кюстендил, показваме им кой е правилният път

Снимки: Infomreja.bg

С грижа към хората в неравностойно положение

„След като заслужихме доверието на един изключително силен политически и граждански формат, за мен е огромно удоволствие да споделя, че започваме представянето на част от кандидатите ни за общински съветници. Радвам се, че заслужихме и доверието на всеотдайни кюстендилци, които не са обвързани партийно. Нашата листа, в по-голямата си част е в граждански формат и показваме, че тези хора, които са отдали сърцата си на Кюстендил, ще продължат да развиват и своите позитивни намерения именно тук. До мен е г-жа Силвия Янакиева, която е управител на Комплекса за социални услуги и г-н Евгени Йорданов, юрист и известен спортен деятел". Това обяви на пресконференция кандидатът за кмет Петър Паунов, който е издигнат от Коалиция „ГЕРБ“, вклучваща 13 партии и организации.

„Сътрудничеството ни с Община Кюстендил датира от 2009 г. и през годините сме извървели дълъг път. Надявам се в бъдеще да успеем да надградим и да доразвием сектора на социалните дейности за нашите съграждани. Пожелавам успех на всички“, каза Силвия Янакиева, управител на Комплекс за социални услуги.

„Благодаря за вниманието и благодаря на г-н Паунов за доверието. Роден съм и съм израснал в Кюстендил, завършил съм Езикова гимназия „Д-р Петър Берон“, след това продължих образованието си в Югозападен университет със специалност „Право“. 15 години съм бил състезател по футбол, като 2 от тях съм играл в Русия. Последните години съм служител на Българския футболен съюз и като такъв мога да кажа, че имаме прекрасно сътрудничество с Община Кюстендил и най-вече с г-н Петър Паунов, който винаги е обърнат с лице, не само към футбола, а и към спорта в нашия град.

Ако спечеля доверието на нашите съгражданите, се надявам да бъда положителен пример за кюстендилските деца. Във времена, в които пороците и изкушенията са прекалено много, се надявам, ние да покажем правилния път, децата да прекарват повече време в спорните зали, на футболните игрища. Надеждите ми са да имаме възможността да подобряваме спортната инфраструктура, която е уникална по рода си в България“, каза Евгени Йорданов.

„Традиционно вродената скромност на тези двама изключителни специалисти, не им позволява да изтъкнат своите качества. Г-жа Янакиева е човекът, който се грижи за повече от 3000 потребители на социални услуги, хора в неравностойно положение. Това са хора, които съвсем смирено приемат съдбата си, но всеки от тях заслужава да усети нашата грижа. Затова съм изключително признателен. Предстои много сериозно надграждане на социалните услуги. Освен традиционната грижа в комплексите, които се изграждат, ще надградим и грижата в семейна среда, патронажната грижа, така че нуждаещите се да се чувстват пълноценни в своите домове.

Г-н Йорданов не трябва да бъде за пример, той Е пример как трябва да израства един мъж, един спортист, изключително интелигентен млад човек, юрист, който доказа, че можеш да съчетаеш феърплея, спортните качества, с много знания и всичко това да се вгради в една кауза – каузата за децата. Децата са приоритет на Кюстендил и ще продължат да бъдат. Освен това, че на стадиона ще бъде изградено изцяло ново осветление, ще бъде и изцяло обновена лекоатлетическата писта, това което е ключово е – нашите деца да бъдат в спортните зали, на спортните мероприятия, а не да бъдат жертва на улицата.

Благодаря ви колеги, че сме заедно. Надявам се, уважаеми съграждани, че всеки от нас ще заслужи вашето доверие, защото Кюстендил заслужава това – негови лица да бъдат енергични и всеотдайни млади хора, с доказана експертиза в своята област“, обяви още кандидатът за кмет Петър Паунов. 

 Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK