Откриха мъртва отвлечената Мирослава от Перник

снимка: frognews.bg

Буквално преди минути е открита мъртва изчезналата преди 2 месеца Мирослава от Перник, съобщиха източници на Frognews.bg. По случая има задържани лица, предполага се, че те са трима.

През последните седмици по случая се е работело много упорито, особено от страна на ГДБОП.  Днес, веднага след като са намерили тялото, бил повикан патоанатом от Перник на мястото, на което е открито мъртвото момиче. Според неговите заключения то е било убито веднага, още след отвличането.

Frognews.bg припомня, че само преди седмица майката на Мима, както са я наричали близките й, разказа, че във фаталната вечер тя закарала дъщеря си на тренировка, после я чакали да звънне, за да я приберат, но момичето не се обадило. Сестрата Елеонора каза, че е получила обаждане към 9 часа в самия ден на изчезването й с нейния глас: "Отвлечена съм, има замесена полиция, моля те спаси ме", казала Мирослава.

На следващия ден имало още едно обаждане, че ще се получат инструкции за действие, но такива не дошли. Ние сме нормално статистическо семейство, казваше Елеонора. Междувременно се появиха всевъзможни версии, включително и че момичето е избягало от дома си, а висши полицаи изразиха желание това да е основната и най-достоверна нишка. Мирослава никога не е била гневна, беше спокойна и отзивчива, разказваха родителите, които до последно се надяваха, че дъщеря им ще се върне жива вкъщи. /frognews.bg/


 

КОМЕНТАРИ

0918:03 - 12.01.2012
Мойте съболезнования за девойката! Срамно и трагично е нашето положение в Р.България господа!?Полицията пази бандюгите,новата политическа измет/боржуата/,овластените крадци и мародери-кметове,депутати и цялата управляваща върхушка!!! Ценизъм и унизително отношение на БАЩИЦАТА ББ,който се хили и препоръчва награда ПЪРЖОЛА ЗА СЛЕДОВОТО КУЧЕ!? Братя българи в каква държава живеем,какви ЛЮДЕ ни управляват,какво трябва да стане за да се събудим?!...
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK