Отборът на Моуриньо загуби в първия турнир за съдии, но получи поздрав от Данчето Варджийска

снимка: infomreja.bg, архив

В хотелски комплекс “Царско село” в София се проведе първият по рода си турнир по футбол за съдии. Организатор на проявата бе ЗС на БФС и неговият председател Валентин Чакъров. В турнира участваха отбори от София, Пазарджик, Кюстендил, Перник, София област и Благоевград.

10-те футболни съдии от Благоевградска област сформираха отбор под ръководството на наставника Георги Кордев-Моуриньо. Иво Ганчев, Драган Стойков, Георги Иванов, Георги Стоянов, Слави Василев, Николай Попниколов, Костадин Тановчев, Йордан Воденичаров, Стоян Солунов и Стефан Николов са действащи съдии от колегията в Благоевград. Още в първия мач обаче те загубиха от отбора на София с 4:5 след дузпи, като в редовното време резултатът бе 2:2.

Поражението обаче не попречи на футболните съдии от Югозапада да бъдат най-активни на купона по повод историческото първо издание на турнира. Първи на хората бе Моуриньо, който оформи убийствен тандем на микрофона заедно със своята съгражданка певицата Йорданка Варджииска.

На работната вечеря присъстваха председателят на Съдийската комисия на Зоналния съвет на БФС - София Николай Нанев и сложилият край на професионалната си кариера рефер Антон Генов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK