ОФК „Пирин“ и ФК „Вихрен“ не са уведомили за отказване от „Бундеслигата“

снимка: infomreja.bg, архив

Председателят на ОС на БФС Благоевград Александър Кабзималски все още не е наясно кои отбори ще участват от името на ОФК „Пирин“ и ФК „Вихрен“ в Пиринската Бундеслига. Вторият полусезон в най-ниското ниво на българския футбол започва в неделя.

Обединилите се наскоро „Пирин“ и „Вихрен“, съответно с „Перун“ - Кресна и „Малеш“ - Микрево, не са уведимили писмено, че се отказват от групата или че някой друг отбор ще ги замести. По разпоредбите на БФС клубовете трябва да изпратят писмо, в което да изложат своето решение за следващите стъпки, които предприемат.

Припомняме, че ОФК „Пирин“ придоби лиценза на „Перун“ - Кресна и ще участва в Югозападна „В“ група, а в същото време мястото на тима в Пиринската Бундеслига остава свободно.

Кабзималски очаква решението на президента на „Перун“ Валентин Драчев дали Кресна ща сформира отбор за участие в четвърта дивизия. Същото е положението и при обединението на „Вихрен“ и „Малеш“.

Очаква се Микрево да сформира отбор, който да заеме мястото на „Вихрен“ в зона „Струма“. Александър Кабзималски заяви, че ако няма писмен отговор от двата клуба, ще изпрати съдии за предстоящите им срещи в неделя.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK