Общинската структура на ГЕРБ издигна за кмет на Дупница инж. Методи Чимев

Снимка: Пресцентър ПП ГЕРБ - област Кюстендил

Подкрепа за кандидатурата на Чимен заявиха и от ПП “Движение Гергьовден”

Инж. Методи Чимев, който заедно с екипа си има три успешни мандата като кмет па община Дупница, получи отново подкрепа от своите съграждани и членове на политическата сила. Това стана по време на номинационно събрание на общинската структура на ГЕРБ в Дупница, което се проведе в голямата зала на Драматичния театър. Инж. Методи Чимев бе единствената номинация за кмет на Дупница.

Подкрепа за кандидатурата на Чимен заявиха и от ПП “Движение Гергьовден”. “Нашата синергия при провеждането на избори доведе до постигането на значими резултати за гражданите и обществото. Вярваме, че сътрудничеството ни ще става все по-плодотворно и в бъдеще”, заяви председателят на “Движение Георгьовден” за община Дупница и член на ИС на партията, Атанас Галинов. “От името на “Движение Гьоргьовден”, ние, категорично подкрепяме инж. Методи Чимев като кандидат за кмет. Той е човек на диалога и екипния дух”, заяви Атанас Галинов.

Методи Чимев благодари на всички за оказаното доверие и сподели, че третият му мандат като градоначалник е бил най-трудният, през който той и екипът му са минали. “Мога да кажа едно - гарантирам за себе си и за екипа ми. Ние се опитваме да правим това, което е необходимо, борим се. Опитът и експертността са нещото, на което трябва да се опираме”, заяви Чимев.

Софка Скоклева бе номинирана за кмет на с. Яхиново. Тя има вече зад гърба си два мандата като кмет на населеното място. Досегашният кмет на с. Червен брег Славчо Димкин също бе номиниран. За кмет на с. Дяково подкрепа получи Цветелина Илиева, а за кмет на с. Баланово бе номиниран Явор Митов. За с. Бистрица отново бе подкрепен Кирил Огненски. За кмет на с. Джерман бе номиниран д-р Александър Паризов, а за с. Пиперево отново доверие получи Утеха Маноилова. Божидар Стоев бе предложен също за кмет на с. Джерман. Валери Йорданов бе номиниран за с. Блатино, а за с. Самораново - досегашният кмет Райко Цветков.

Номинации за общински съветници получиха: Ивайло Константинов, Йордан Йорданов, арх. Асен Пилев, Иван Шатровски, Крум Милев, Георги Наумов,

Емилия Кузманова, Виолета Инкьова, Тодор Петков, Кирил Кирилов, Атанас Велинов, Емил Станкев, Славчо Димкин, Даниела Симова, Димитър Крекманов,

Трифон Карталски, Иван Раков, Емил Гущеров, Цветелина Илиева, Богомил Костов, Софка Скоклева, д-р Бойко Полянов, д-р Красимир Панчев, Веселин

Василев, д-р Александър Паризов, Явор Митов, Георги Туйов, Васил Тонев, д-р Мария Соколова, Георги Караколев, Утеха Маноилова, Милен Попов и Валери Йорданов.

Окончателната листа с кандидатите на ГЕРБ - Дупница за местните избори ще бъде одобрена от Изпълнителната комисия на политическата сила.

Общинският председател на партията Ивайло Константинов определи като „невъзможна“ и „непоносима“ средата, в която са принудени да работят кметовете на общините. „Общините бяха оставени през последните две години и половина да се справят с местните приходи, със собствени средства да спасяват проекти за милиони. Целта беше хората да останат разочаровани от настоящето управление. Сега ние подкрепяме тези, които се опитаха да ни унищожат. Аз не ги подкрепям. Но, ако ние не бяхме подкрепили това немощно правителство, отивахме на нови избори, нов служебен кабинета и положението щеше да стане още по- тежко”, коментира Константинов.


 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK