Милен Георгиев е водач на листата за общински съветници на ИТН-Кюстендил

Снимки: Infomreja.bg

Кандидатите за общински съветници влизат в кампания с мотото „ВИНАГИ ЗА КЮСТЕНДИЛ“

Милен Георгиев е водач на листата за общински съветници на ПП „Има такъв народ“ в Кюстендил. Това стана ясно, след като кандидатите за общински съветници, заедно с областния координатор на партията – Снежанка Траянска, подадоха документи в ОИК. Листата на ИТН се състоя от 14 души, като всеки един от тях е специалист в различна сфера – инженери, предприемачи, медицински лица, юристи, земеделски производители и др.

„Листата ни е разнообразна, хора с различни професии и специалности. Хора, които са с нас от самото начало и най-вече професионалисти, на които не само ние, но и целия град може да разчита“, каза водачът на листата на ИТН – Кюстендил, Милен Георгиев.

Той обяви, че за ИТН е важно да се представят по най-добрия начин на предстоящите местни избори. По думите на Милен Георгиев и този път тяхната кампания ще бъде положителна.

„По никакъв начин ние не нападаме колеги, защото за нас това е признак на лошо възпитание. От наша страна ще получите само положителна кампания. Наблегнали сме в развитието на всяка едно от сферите, които предстои да представим. Нашите конкретни приоритети за община Кюстендил са земеделие, туризъм и балнеотуризъм“, каза още Милен Георгиев.

Той е категоричен, че заедно с колегите си от листата ще продължат да са сред хората.  А мото за всеки един от тях е „ВИНАГИ ЗА КЮСТЕНДИЛ“! 

ПП „Има такъв народ“ ще издигне кметове в три от селата в община Кюстендил, а именно Коняво, Таваличево и Копиловци. „Хората са познати, местни и очакваме много добри резултати“, даде заявка Георгиев.

Вижте и кандидатите за общински съветници от „Има такъв народ“ - Кюстендил

1 - МИЛЕН АТАНАСОВ ГЕОРГИЕВ - предприемач

2 - БОГОМИЛ СЛАВЧЕВ СЛАВОВ - специалист здравни грижи

3 - ЛЮБЧО ДРАГАНОВ ВЪРБИЧКИ - адвокат

4 - РУМЕН ЛЮБЕНОВ ЗЛАТКОВСКИ - инженер икономист, предприемач

5 - МАРИО ИВАНОВ ЯНЕВ - инженер механик

6 - ОЛЯ КРАСИМИРОВА ТОШЕВА - Специалист по здравни грижи и земеделски стопанин

7 - МАРИЯНА ДИМИТРОВА АЛЕКСАНДРОВА - публична администрация

8 - КИРИЛ ЛЮБОМИРОВ КРЪСТЕВ - агроном

9 - ВАСИЛЕН ЙОРДАНОВ КРУМОВ - главен готвач

10 - ВАСИЛ СТОЙКОВ СТОЯНОВ - писател, радио водещ

11 - МИТКО ВАЛЕНТИНОВ ТЕРЗИЙСКИ - охранителен бизнес

12 - ДЕНИСЛАВА ДРАГОМИРОВА КРУМОВА - управител заведение

13 - КРАСИМИР СТОЯНОВ ВАСИЛЕВ - строителен предприемач

14 - СТАНИМИР АТАНАСОВ ГЕРГОВ - ИТ специалист

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK

//