Гимнастици от Благоевград на турнир в Нови Сад на разноски на федерацията

снимка: infomreja.bg, архив

Двама талантливи гимнастици от Благоевград от утре започват участие на силния турнир в Нови Сад Сърбия. Това са Юлиан Ораков от клуб "Любчо Солачки" и Димитър Димитров от клуб "Пирин Благоевград 2011". Двамата получиха квоти от БФ Гимнастика за участие в традиционния турнир.

Техните разходи се поемат от федерацията, заради успехите им през настоящата 2012 година. Общо 26 млади български гимнастици ще представят страната ни на международния турнир в Нови Сад този уикенд.

13 момичета и 13 момчета от 6 различни клуба ще са опитат да стигнат до медалите в конкуренцията на състезатели от 16 други отбора от региона.

През последните две години младите последователи на Йордан Йовчев се завръщаха с куп отличия от силното състезание. Освен Ораков и Димитров в Нови Сад са още 7 млади гимнастици от Благоевград.

Те обаче участват на свои разноски в надпреварата. Треньорът на клуб Любчо Солачки, Антон Гръчки води със себе си Александра Георгиева и Деница Стоянова. От клуб "Пирин Благоевград 2011" са Борислав Топалски и Димитър Бърдарски.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK

//