Благоевград открива юбилейното 10-то издание на Каменица ФЕНкупа 2012

снимка: Каменица ФЕНкупа, архив

Започнаха записванията за участие в първия турнир от 10-тото издание на Каменица ФЕНкупа 2012, който ще се проведе в Благоевград. С надпреварата в областния център се дава началото на най-големия аматьорски футболен турнир на България.

Домакин на проявата е футболният терен на ЮЗУ “Неофит Рилски”, а за участие могат да се записват отбори от областите Кюстендил, Перник и Благоевград.

Крайният срок за записване е 23 март за отборите от област Благоевград и 30 март за тимовете от останалите две области. Квалификациите са на 31 март, 1,7 и 8 април.

Регионалният финал е на 21 и 22 април, като в него ще участват 64 отбора. Те са разпределени така: Благоевград – 40 отбора, Кюстендил и Перник по 12 отбора. По традиция отборите, които преминат квалификационната фаза, ще получат оригинални футболни екипи и ще се борят за престижната шампионска титла на своя регион.

Победителите в 12-те регионални финала пък ще се срещнат в зрелищно дерби помежду си, за да определят юбилейния десети лауреат на ФЕНкупата, който ще има уникалната възможност  да гледа на живо някое от най-вълнуващите европейски футболни дербита. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK

//