Задържаха педофил след полов акт с 13-годишна

снимка: МВР, архив

58-годишен кюстендилец е с постоянна мярка за неотклонение “задържане под стража” за блудствени и сексуални действия с малолетни момичета, постановена му днес от Кюстендилския районен съд.

Криминалистите от ОД МВР работят от около 2 месеца по установяването на педофила, който с ежедневни телефонни обаждания  настоятелно предлагал срещи за секс на 13-годишно момиче.

По време на разследването е установена самоличността му - Б. Г. на 58 години.

В разговорите с малолетни момичета се представял за значително по-млад. С едно от децата сексуалната връзка е почти от година, по време на този контакт той ставал агресивно настоятелен в склоняването й да му намира и други момиченца, дори посочил 11-годишна, която очаквал скоро да се “присъедини към тяхното удоволствие”. 

Б. Г. бил еднакво настоятелен към момичетата, чиито семейства познавал, и към тези, на които имал само телефонните номера.

Педофилът е задържан от полицаите в началото на седмицата след полов акт с 13-годишно момиче в землището на Кюстендил.

От него са иззети 2 мобилни телефона с множество снимки и клипове с порнографско съдържание, едно от непълнолетните момичета присъства в няколко клипа.

Работата по разследването и документиране на деянията на 58-годишния Б.Г. се осъществява под наблюдението на прокуратурата.

Образувано е дознание по чл. 151 от НК, който предвижда лишаване от свобода до 6 години.

 

КОМЕНТАРИ

ot drugija svjat14:49 - 08.06.2012
Трябвало е да изчакат още, да запишат още няколко полови акта и тогава да го залавят!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Каква отвратителна държава сме! Някъде само за намерение съдят, за намек сексуален и то на жени, не на деца .....
Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK