Ути Бъчваров готви в Благоевград, мери сили с Андрей Слабаков и Атанас Камбитов

снимка: uti.bg

Популярни личности от Благоевград и страната ще се впуснат в надпреварата „Аз обичам Благоевград”, която ще бъде посветена на 100 години от Освобождението на Горна Джумая и Пиринска Македония. В развлекателното шоу ще бъдат включени много въпроси и игри, свързани с вековния юбилей.

„Аз обичам Благоевград” ще започне от 18:30 часа днес на откритата сцена на площад „Георги Измирлиев”. Участие ще вземат кметът на община Благоевград Атанас Камбитов, актьорите от Драматичен театър "Н.Вапцаров" Николай Кимчев и Петър Кьосев, директорът на Центъра по изкуствата Магдалена Николова, преподавателят от НХГ "Св. Св.Кирил и Методий" Бонка Ичкова, общинският съветник Георги Васев и ученици от благоевградските училища. Капитани на отборите ще са Андрей Слабаков и Ути Бъчваров.

Популярният български актьор и кулинар ще подгрее публиката, като в 18:00 часа ще започне на живо да приготвя горноджумайска хайдушка бърканица, от която ще могат да опитат всички присъстващи.

Състезанието „Аз обичам Благоевград” е част празничната програма, с която Благоевград отбелязва един век от Освобождението на Горна Джумая и Пиринска Македония.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK