Улица „Царица Йоанна” в Гоце Делчев става пешеходна

снимка: Община Гоце Делчев

 

Режимът на движение по улица „Царица Йоанна” в Гоце Делчев ще бъде променен, съобщиха от общинска администрация.

Новият маршрут ще бъде въведен от утре в участъка от кръстовището с улица „Солун” до кръстовището с улица „Кирил и Методий”. В тази част на улица „Царица Йоанна” режимът на движение се променя и тя ще бъде пешеходна зона и велоалея, което ще бъде обозначено със съответните знаци.

В този участък от улицата ще могат да влизат автомобили, само ако собствениците им имат издаден пропуск.

Нарушителите на трайно наложените пътни знаци ще бъдат контролирани и санкционирани, а автомобилите им ще бъдат репатрирани с паяк.

 

 

КОМЕНТАРИ

тит08:53 - 14.06.2012
За кое браво бе Ани.Това е поредната глупост в Г.Делчев. Целия център е синя зона - плащаме като араби, по-скоро като софианци и джумалии - левче на час. И това при мизерните ни заплати - стандарта тук не е като в Сф и Бл-д. Половината град синя зона, другата пешеходна зона. Селяните с по двеста лева заплата ще трябва да паркират на Горилата или Текето за да дойдат до пазара да си изхарчат 200-те лева заплата. Освен това, тая пешеходна зона няма как да я бъде, пак баровци ще си паркират колите там за да си пият кафето, а полицаите ще си минава и ще се правят на ударени, че не ги виждат. Абсурдистан, баце...
Ани11:39 - 13.06.2012
Най- после ветлина в тунела, браво дано да се реализира това
Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK