Учител от Дупница с престижна награда за създаване на оптимални условия за учебния процес

снимки: РИО - Кюстендил

Учител от Дупница получи престижна награда по време на 43-та Национална конференция по въпросите на обучението по физика на тема: „Оптика и оптични технологии в образованието”, която се проведе от 2 до 5 април в Благоевград. 

Управителният съвет на Съюза на физиците в България присъди на инж. Силвия Георгиева Боянова – главен учител в ПГ „Акад. С. П. Корольов“ - Дупница, наградата “За най-добри постижения при създаване на условия за най-подходяща учебна среда“.

Престижното отличие е от Международната фондация “Св. Св. Кирил и Методий” и носи името на акад. Матей Матеев.

Инж. Силвия Боянова притежава отлична научна и методическа подготовка, следи новостите в своята област и постоянно повишава квалификацията си. Владее на академично равнище учебните дисциплини, които преподава и прилага методиката на обучение, както и интерактивните методически прийоми на висококомпетентно и качествено ниво.

Използва и разработва учебно-технически средства и материали, подходящи за постигане на оптимални резултати в конкретна учебна ситуация. Обогатява учебния процес с научни новости от предметната област.

Проявява новаторство и пълноценно прилагане на информационно-комуникационните технологии в образователно-възпитателния процес.

 

снимки: РИО - Кюстендил

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK

//