Старшата на Пирин само на точка от върха в зона София

снимки: ОФК "Пирин"

Юношите старша възраст на ОФК Пирин постигнаха поредна убедителна победа вчера, след като на обновения терен на базата в Рилци сразиха с 4:1 отбора на Оскар Ел София.

Орлетата на треньора Стефан Гошев бяха по-добрият отбор на терена и заслужено се поздравиха с нови три точки, които ги доближиха само на една до лидера Миньор Перник.

Още в началото активният през целия двубой Грозданов излезе на удобна позиция, но вратарят на гостите бързо скъси ъгъла и изби удара му. В 32-та минута Сандев бе точен, след като стреля от границата на наказателното поле покрай плонжа на стража на Оскар.

С два бързи гола на Марков след почивката, пиринци направиха резултата класически. Нападателят първо отбеляза в 48-та минута, останал сам срещу вратаря, а 60-та направи завъртана на 180 градуса на точката за дузпа и мушна кълбото отново в мрежата.

Той можеше да отбележи и хеттрик, ако 5 минути по-късно не бе уцелил гредата.

Почетното попадение за гостите падна в 75-та минута, когато зелените бяха с човек по-малко на терена, поради излизането на контузения Христов, а голмайстор бе Дамянов.

Кехайов довърши гостите в 86-та фиксирайки крайното 4:1.

 

 

снимки: ОФК "Пирин"
снимки: ОФК "Пирин"

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK