Семейство от Шумен благодари на МВР, паркирани коли ги тормозили с години

Снимка: Infomreja.bg

"Това бе за нас тормоз, невъзможност да изкараме колата си"

Благодарствено писмо за работата на служители на сектор „Пътна полиция“ е получено в ОДМВР- Шумен.

Адресирано е до директора на полицията, а в него са изказани благодарности за проблем, който дълго време тревожил живущи на ул. „Скопие“ в града.

Семейство Райкови описват, че пред гаража на имота им постоянно спирали автомобили, някои от тях по цял ден. По този начин недобросъвестните шофьори пречили на семейството да си ползва автомобила при нужда.

„Това бе за нас тормоз, невъзможност да изкараме колата си, и да си вършим работата. Това изнервяше обстановката. Обаждахме се редовно на 112, описват сем. Райкови.

Допълват, че след като отидат на място екипи и след като си тръгнат паркирането продължавало. Веднъж, след поредния сигнал на 112 на място за оказване на съдействие бил пратен екип на пътна полиция – Николай Асенов и Валери Вълчев. Съдействали за бързо преместване на неправилно паркираните автомобили. Още няколко пъти същият екип  откликвал на сигнали  за неправилно паркирани коли на улица „Скопие“,  и след упорита работа проблемът бил решен.

„Заслужават адмирации, най-малкото похвала, защото са пример за всички от техния бранш. Защото те доказват, че надежда още има. Защото те просто са качествени хора, а такива както всички добре знаем, за съжаление са малко… Благодарим от сърце“, завършват писмото си семейство Райкови.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK