С водосвет в църквата в Старо Струмско Андон Тодоров откри кампанията си

Снимки: ПП "Партия на зелените"

Борим се за кметския стол, да изметем Благоевград от самозабравили се политици

„Борим се да станем първа политическа сила в Благоевград и да изметем града ни от самозабравили се политици, които сложиха личните си интереси над тези на благоевградчани!“.

С тези думи кандидатът за кмет Андон Тодоров и водач на листата на кандидатите за общински съветници от ПП „Партия на зелените“ и ПП „Воля“ снощи даде началото на предизборната си кампания. Тя стартира от черквата „Св. Димитър“ в кв. „Струмско“, където водосвет за здраве и успех на него и на екипа му от 41 кандидат-съветници отслужи отец Павел.

„Наясно сме, че единственият ни сериозен опонент Атанас Камбитов няма да се спре пред нищо, дори да използва държавната машина и лостовете на властта да ни попречи, за да ни спре, но това не само не ни плаши, а ни кара да бъдем по-силни!“, обяви Андон Тодоров и призна: „Очакваме удари под кръста, защото това са обичайните методи, с които си служат сега управляващите.

Знам, че кметският стол е тежък заради огромната отговорност пред всички избиратели, независимо от политическата им принадлежност и пристрастия, но точно затова, за да върнем баланса в обществото ни, влизам в битката за него. Аз и екипът ми няма да се откажем от най-важната си цел - да запазим доверието на хората, които очакват и искат промяна в Благоевград, на хората, които се умориха да се надяват, че гласът им ще бъде чут и че улиците ни ще се оправят, че канализацията няма непрекъснато да аварира, че ще дишаме по-чист въздух и че тук ще има работа и адекватно заплащане.

Неслучайно започваме кампанията си днес и тук. Днес, на Покров Богородичен, честваме закрилата на Св. Богородица, празнуваме Световния ден на музиката и на архитектите, Международния ден на възрастните хора. Квартал „Струмско” е с приоритетно място в програмата ни първо заради безумната светофарна уредба на входа му, която вместо да улесни, максимално затруднява движението на хората.

Ангажирам се да изградя нов пътен възел, който да осигури удобство за всички участници в движението и бързо изтегляне без образуване на „тапи“. Специално е и вниманието ни към улиците в Старо Струмско, повечето от които в ХХІ век продължават да са на земна основа и живеещите гълтат прахоляка всеки ден.

Единствено нашата листа е пълна, защото ние вярваме в успеха си. Залагаме на професионализма на специалисти, на енергията на младостта и на опита и мъдростта, затова очакваме Благоевград да ни подкрепи, за да го променим заедно към по-добро“, заяви Андон Тодоров пред събралото се на тържествената церемония множество.

Предизборната кампания на кандидата за кмет от ПП „Партия на зелените“ и ПП „Воля“ стартира и с отваряне на щабове в целия град и кварталите „Струмско“, „Еленово“, „Ален мак“ за удобство на гражданите,  които на място могат да се запознаят в детайли с програмата, да отправят питания и да внасят предложения.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK