Предложение: Да се направи Комисия за разследване на „подпорната стена“ на Алепу и за къщата в Барселона

Снимка: Изправи се! Мутри вън!

Народният представител Живко Табаков пита защо прокуратурата бездейства

Комисия за разследване на така наречената „подпорна стена“ на Шофьорския плаж на Алепу, продажбата й от преди броени дни и къщата в Барселона, поиска във видео във Фейсбук народният представител от „Изправи се! Мутри вън!“ Живко Табаков, който е и областен координатор на „Изправи се.БГ“ за Бургас.

Защо прокуратурата бездейства по казуса с изливането на бетон на Шофьорския плаж и за къщата в Барселона, са част от въпросите, които той задава.

В отговор на организираната пропагандна група от ГЕРБ на Алепу по-рано днес той напомни, че съпругът на вицепремиера Екатерина Захариева е архитект на така наречената „подпорна стена“, заради което над строежа има политически чадър от страна на институциите.

Табаков допълни, че самият премиер нарече бетона „къщички за птици“ и категорично отказваше да признае, че това е строеж на хотел, тъй като строителните дейности се извършват от близка до него фирма.

Според Табаков продажбата трябва да е проверена, като той зададе задочно въпроси към премиера Борисов за редица неразследвани скандали от последните години на неговото управление, като „Кумгейт“, „Апартаментгейт“, „Суджукгейт“, „Ало, Ваньо“, къщата в Барселона, пълните чекмеджета и Мата Хари.

Табаков пита присъстващите във видеото на ГЕРБ кметове на Стара Загора и на Бургас дали е съвпадение спечелването на обществени поръчки за електробуси при сходни условия в двата града от една и съща фирма, близка до тях, което той нарича „скандал за милиони“.  

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK