Пирин ГД не се даде на Левски

снимки: infomreja.bg

Пирин Гоце Делчев не се даде на Левски и взе точка от днешния мач на стадиона в Гоце Делчев, завършил при резултат 1:1. Така столичният клуб остана на точка зад лидера Лудогорец, който е и с мач по-малко. 

С една минута добавено време и гол в домакинската врата завърши първото полувреме на футболната среща от 21-ия кръг на А група. Първият гол за левскарите вкара Роман Ели в 40-та минута.

През първото полувреме играта бе почти равностойна. Пиринци се опитаха да противостоят на Левски, като създадоха  няколко опасни положения, но до гол не се стигна.

През второто полувреме пред неврокопчани се отвориха няколко възможности да изравнят резултата, но до гол в противниковата врата се стигна едва в 82-та минута след точно попадение на Любомир Витанов след отсъдъдена дузпа.

Две мощни агитки от фенове и няколкостотин любители на футбола изпълниха стадиона в Гоце Делчев, за да наблюдават поредния двубой от първенството в А група. Мачът се проведе и при засилена полицейска охрана.

Левски е на второ място с 41 точки, а Пирин Гоце Делчев е на 9-о място с 24 точки.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

dht09:14 - 11.04.2013
Даже и екипите ни са местни, правени от неврокопчани, в местна фирма - тингерспорт.ком
ocq09:12 - 11.04.2013
Ха да видите сега. Пирин с 10 неврокопчани и един пловдивчанин срещу мултинационалната и мултимилионната синя сбирщина. Кое е правилния подход за футбола в България. Няма такъв отбор като Пирин - само местни момчета.
mnogo si zle22:48 - 10.04.2013
nz dali znaesh no v wikipedia moje da si pishe vseki ... taka che 1-vo procheti dostoveren iztochnik puk togava pravi zabelejki ... (NEGRAMOTNIK)
DEBREN21:54 - 10.04.2013
БРАВО НА МОМЧЕТАТА!!!! БРАВО НА АБДИКОВ!!!! С ВАС СМЕ, СМЕЛО НАПРЕД!

FACEBOOK