Петков за обвиненията на Борисов: Пълни глупости, кал и каскети

Снимка: БГНЕС

Той отново подчерта, че добрите сили трябва да се обединят

"Пълни глупости! Трябва да спрем да обръщаме внимание на Борисовките, защото отвличат вниманието от важните неща". Това заяви бившият премиер и настоящ съпредседател на "Продължаваме промяната" Кирил Петков пред журналисти за обвиненията на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за това, че правителството на ПП се е обогатило с 1 млрд. евро чрез продажба на оръжия на Украйна през посредници.

Той обясни, че целта в следващите 3 месеца на ПП и ДБ е не да се занимават с измислени скандали, а да започнат разговорите за съдебната система, здравеопазването, службите за сигурност, образованието, социалната политика. В следващите три месеца целта да се обединят добрите сили, с които да се изнесе битката за следващия парламент и да започнем да не обръщаме внимание на тези "кал и каскети", пожела си бившият премиер.

"Свършва, няма да им обръщаме внимание, движим се с истинските въпроси за България. Усеща се сила, когато хора и съмишленици от различни партии започнат да гледат в една посока. Не могат да ни спрат", закани се Кирил Петков.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK