Ограда от камъни спира паркирането в парк „Бачиново“

снимка: читател
Ограда от огромни камъни сложи край на незаконното паркиране на автомобили върху зелените площи в парк "Бачиново".
 
Заграждението е факт от петък следобед. Заслугата е на служители на общинската фирма "Биострой", които стопанисват територията на благоевградския парк.
 
Занапред водачите ще се задоволяват с паркоместата пред заведение "Сити парк".
 
"Досега пешеходци не можеха да преминат оттам безпрепятствено, а тревата, която толкова грижливо поливаме, все бе изпотъпкана", коментира пред ИНФОМРЕЖА управителят на "Биострой" Васил Бачев. 
 
Според него новата ограда е в тон с цялостната визия на парка.
 
"Тази мярка е съгласувана лично с кмета Атанас Камбитов срещу безразборното паркиране, за което имахме множество подадени сигнали от недоволни граждани и местни сдружения", каза още Бачев.
 
Преди около месец за проблема сигнализира кметското ръководство и общинският съветник от БСП Асен Балабанов, а на пресконференция миналата седмица той отново напомни, че незаконното паркиране върху зелените площи в парка продължава.
 
"Оценявам усилията на Общината да спре безконтролното паркиране в парка, но се надявам, че това са временни прегради, докато не се сложат колчета, кашпи или други по-естетични съоръжения", заяви Асен Балабанов.
 

КОМЕНТАРИ

Eмо21:31 - 22.08.2012
Типично по български! Грозни камъни и огромни петна от масло наколо.А малко вдясно са поставили дребни камъни,които гарантирам,че скоро ще изчезнат и всичко ще бъде по старому.
Мирослав08:29 - 22.08.2012
Леле, да кръстиш детето си тнт или 22, ужас!
2208:22 - 22.08.2012
Много добра ограда-естествени материали,съобразени с географските дадености-за дебелите тикви,които не спазват законите.Балабанов-какви колчета,какви кашпи ,бе човече-това е лесопарк?!?!Естествена природа,а не изкуствени мишки ,като тебе!
тнт20:31 - 21.08.2012
на това ограда ли му викате

FACEBOOK

//