Обществената трапезария в Дупница ще храни бедни и през 2014 г.

снимка: infomreja.bg, архив

Община Дупница отново бе одобрена от Фонд „Социална закрила” за доставчик на социалната услуга „Обществена трапезария” и дейностите по проекта ще продължат да се реализират на територията на Община Дупница и през периода от 1 януари до 30 април 2014 г.

От тази услуга ще се възползват 99 души, които ще получават топъл обяд, включващ супа, основно ястие и хляб. Целта на проекта е да се подобри качеството на живот на най–уязвимите жители на Общината чрез осигуряване на топла и здравословна храна.

Подборът на лицата ще се извърши  от специално назначена за целта комисия, в която ще бъде включен и представител   Дирекция „Социално подпомагане”-Дупница. Дирекцията ще осъществява и последващ контрол по изпълнение на дейностите.

Услугата ще се предоставя, както и досега от „Домашен социален патронаж” с административен адрес гр. Дупница,  ул. ”Охрид” №3.

Желаещите да ползват  услугата могат да подават документи – заявление - декларация по образец в деловодството на Община Дупница, пл.”Свобода” № 1, от днес  до 21 декември  2013г., включително.

Дейностите ще се финансират от фонд „Социална закрила” към   Министерството на труда и социалната политика.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK