Облачността се увеличава

Снимка: Infomreja.bg

Дъжд се очаква в северозападната част от страната

Днес облачността от запад ще се увеличава и вплътнява, а след обяд в Северозападна България ще има валежи от дъжд. Вятърът ще се ориентира от юг-югоизток и ще бъде слаб до умерен. Максималните температури ще бъдат между 11° и 16°, в София - около 11°.

Над планините облачността също ще се увеличи, но само на отделни места ще превали дъжд, над 1800 метра - слаб сняг. Ще духа умерен и силен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 9°, на 2000 метра - около 3°.

По Черноморието преди обяд ще преобладава слънчево време. В следобедните часове облачността ще се увеличи, но ще остане без валежи. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще бъдат между 11° и 15°. Температурата на морската вода е 9°-11°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Атмосферното налягане ще се понижава и ще бъде по-ниско от средното за месеца.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 25 мин. и залязва в 16 ч. и 58 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 32 мин. Луната в София залязва в 0 ч. и 7 мин. и изгрява в 14 ч. и 6 мин. Фаза на луната: един ден след първа четвърт. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK