На публична презентация "ЕЪР МАКС" ООД представи напредъка, който реализира по схема "Ново работно място 2015“ по ОПРЧР

Снимка: "ЕЪР МАКС"

 

На 4-и ноември „Еър Макс“ ООД представи напредъка на проект "Създаване на нови работни места и осигуряване на устойчива заетост на безработни лица в "Еър Макс" ООД". На презентацията, в офиса на фирмата, присъстваха представители на фирми от бранша, журналисти, служители и работници на фирмата и други заинтересовани лица.

Г-н Красимир Божурски, управител на фирма „Еър Макс“ ООД сподели, че част от дейностите по проекта вече се изпълняват и към настоящия момент тече подбора на безработните лица. Предстои закупуването на предвиденото по проекта ново оборудване за обезпечаване на новите работни места. 

Чрез реализирането на тези и оставналите дейности по проекта се цели да се постигне основната цел на проекта: „Да се осигури устойчива заетост и условия за ефективна трудова дейност в фирма „Еър Макс” ООД“, което от своя страна ще доведе до постигане на заложените индикатори и най-важният резултат - да се осигури заетост за 12 месеца на безработните лица на новите работни места в “Еър Макс”  ООД.

Настоящият документ е изготен с финансовата подкрепа на Европейския социален фонд, „не може да се проиема като официална позиция на Европейския съюз или Оперативна програма „Развитие на човешките Еър Макс“ ООД носи отговорност за съдържанието на настоящия документ и при никакви обстоятелства ресурси“.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”,съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK