Фирма „ЕЪР МАКС" ООД започва изпълнението на проект по схема "Ново работно място 2015"

На 11-и август Еър Макс ООД подписа Договор за безвъзмездна помощ и стартира проект "Създаване на нови работни места и осигуряване на устойчива заетост на безработни лица в "Еър Макс" ООД" по схема BG05M9OP001-1.003 „Ново работно място 2015” по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.

Срокът на изпълнението на проекта е 16 месеца или до 11-и декември 2017 година.

Целите, основните дейности и резултатите от реализиране на проекта:

Основната цел, която предстои да се реализира, е да се осигури устойчива заетост и условия за ефективна трудова дейност в фирма „Еър Макс” ООД.

Основните дейности, които предстоят са:

  • Провеждане на подбор и избор на 13 безработни лица и/или младежи до 29 години за осигуряване на заетост в „Еър Макс” ООД.
  • Провеждане на обучение за повишаване на професионалната им квалификация по „Топлотехника – топлинна, климатична, вентилационна и хладилна техника” на 11 новонаети, заемащи длъжността „Монтажник, хладилни и климатични инсталации”.
  • Осигуряване на оборудване и стопански инвентар за новите работни места.

Най-важният резултат ще бъде осигуряването на заетост за 12 месеца на безработните лица на новите работни места в “Еър Макс”  ООД.

Визитка на “Еър Макс”  ООД

"Еър Макс" ООД изгражда както нови инсталации, така и ремонт и поддръжка на стари такива. Поддържа на склад богат асортимент от битови климатици, термопомпи, въздоохлаждащи агрегати, вентилаторни конвектори, аксесоари и елементи за монтаж.

Седалището на фирмата и производствената база са позиционирани в село Зелен дол, община Благоевград.

В политиката на фирмата се залага на потенциала на млади специалисти, като осигуряваме възможност за обучение и шанс да работят и придобият стаж и практически умения. Следвайки стратегията си за развитие, фирмата реализира проекта проект "Създаване на нови работни места и осигуряване на устойчива заетост на безработни лица в "Еър Макс" ООД" с финансовата подкрепа на оперативна програма “Развитие на човешките ресурси” 2014 - 2020, по договор BG05M9OP001.003-0357-С01 с Министерство на труда и социалната политика чрез Главна дирекция “Европейски фондове, международни програми и проекти”.

Настоящият документ е изготен с финансовата подкрепа на Европейския социален фонд, „не може да се проиема като официална позиция на Европейския съюз или Оперативна програма „Развитие на човешките Еър Макс“ ООД носи отговорност за съдържанието на настоящия документ и при никакви обстоятелства ресурси“.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”,съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK