Книгите, които ни свързват

Снимка: Infomreja.bg

Богдана Карадочева и Стефан Димитров представиха книгата си „Безнадежден случай“ в Кюстендил

При изключителен интерес в Кюстендил беше представена съвместната автобиографична книга „Безнадежден случай“ на обичаните и популярни артисти Богдана Карадочева и съпруга ѝ Стефан Димитров под надслов „Книгите които ни свързват”.

Организатори на представянето на книгата бяха Регионална библиотека „Емануил Попдимитров” - Кюстендил, с директор София Пейчева, и издателство „Книгомания”, както и със съдействието на Община Кюстендил.

В парковото пространство пред НЧ „Братство 1869”, пред детски отдел на библиотеката, се бяха събрали десетки техни почитатели, които ги посрещнаха с ръкопляскане. 

Водещ на предаването и редактор на книгата беше журналистът Георги Тошев. При мерки за сигурност, на разстояние едни от други, много граждани се насладиха на песните и автобиографичните данни в книгата за двамата артисти, от детството им, та и до днес.

На представянето на книгата на Богдана Карадочева и Стефан Димитров се оказа, че много кюстендилци - български емигранти, завърнали се от САЩ, присъстваха на тържеството, като изненадата беше, че те се  оказаха свързани с Георги Тошев и аудиторията стана свидетел на изненадваща приятелски прегръдки между журналиста и една от кюстендилките емигрантки. 

Двамата автори споделиха мотива да напишат тази книга, свързана с тяхното детство, с тяхното творчество и различните им приятели. Много граждани получиха автографи от двамата и ги поканиха отново да гостуват, когато се реализират новите им планове.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK