Каракачанов: Управляващите се готвят да направят национално предателство с Македония

Снимка: Infomreja.bg

„Това не е бизнес, г-н Петков, и българската история не се търгува. Ще го разберете рано или късно!“

Управляващите се готвят да направят национално предателство с Македония. Това не е бизнес, г-н Петков и българската история не се търгува. Ще го разберете рано или късно!

Това се казва в категорична позиция на почетния председател на ВМРО Красимир Каракачанов по повод зачестилите изказвания на министър-председателя Кирил Петков за укрепване на Западните Балкани и ускоряване на преговорите за членство на РС Македония и Албания в ЕС.

Тези хора мислят, че историята и ценностите могат да се заменят с бизнес, сметки и търговия. Всъщност тези момчета за това са и дошли – да направят едни бързи пари и кой от където е. Но в случая с Македония не бизнес връзките са важни, а са важни истината, паметта и достойнството на българския народ. Защото да сменим на Гоце Делчев самоопределението посмъртно прилича на възродителен процес. А той беше грешка, нали господин Петков? Или на Вас не Ви пука за двойните стандарти, мотивира още думите си Каракачанов и допълва:

Сигурен съм, че към средата на месец май управляващите се готвят да извършат национално предателство по въпроса за българските интереси в Македония. Явно не им пука, че ще се наредят до предателството на Георги Димитров от 1946 г., но ако тогава България бе окупирана от Червената армия, сега сме суверенна държава, член на НАТО и ЕС или и това е наужким. Ако това наистина се случи – снежните топки от Шипка ще му се видят на Кирчо като едно много, ама много приятно изживяване!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK