Кандидат-кметът Атанас Камбитов: Сигурен съм, че благоевградчани ще направят правилния избор

снимки: ГЕРБ - Благоевград

Точно в 10,30 часа кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ д-р Атанас Камбитов пристигна във Второ основно училище „Димитър Благоев”, за да упражни правото си на вот на балотажа за президент и кмет на община Благоевград. Д-р Камбитов беше придружаван от съпругата си и две от децата си – голямата дъщеря и сина.

Кандидат-кметът пусна бюлетината за кмет и президентска двойка в избирателна секция № 26, заедно с 12-годишния си син Атанас-младши.

Минути преди да упражни конституционното си право, д-р Камбитов заяви: „Ще гласувам за най-достойния човек за президент, когото познавам от много години и съм абсолютно убеден, че това е най-правилният избор. Гласувам и за Благоевград такъв, какъвто аз го виждам - съвременен, модерен европейски град".

Камбитов се обърна и към съгражданите си: "Излезте и гласувайте! Нека неудобствата от вота миналата седмица не бъдат причина да не упражните правото си на глас, защото това е възможността да имате пряко участие в управлението и решенията”.

Д-р Камбитов изрази увереност, че благоевградчани ще направят правилния и рационален избор и добави: „Ние сме напредничави, свободни по дух и модерни по мислене - ще го покажем!”.

 

КОМЕНТАРИ

гражданин18:40 - 30.10.2011
Хей боклук още от сега ли учиш дацата си да са измамници като теб. Господ да те наказва и теб и всичките ти жени и деца.
Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK