Жителите на Катунци искат съдействие от депутат за пътя до Златолист

снимка: infomreja.bg

Жителите на санданското село Катунци поискаха съдействие от народния представител от Коалиция за България Емил Костадинов за ремонтиране на пътя до прочутия храм "Преподобна Стойна".

Въпреки че църквата в съседното село Златолист е атрактивна туристическа дестинация и привлича много посетители, 7-километровият участък до нея е в окаяно състояние, оплакаха се местните хора.

В Катунци посрещнаха депутата въодушевено и заявиха, че за първи път в селото им стъпва представител на Народното събрание. Пред Емил Костадинов жителите на селото изразиха недоволството си от кмета Стоян Танушев, който нехаел за проблемите им и се отнасял репресивно към хората, които не са гласували за ГЕРБ.

Народният представител проведе среща и с жителите на Сандански. В Клуба на БСП Костадинов отбеляза, че правителството работи добре, което се доказва и от Бюджет 2014. 

„Това е най-социалният бюджет и 3 милиона българи ще усетят подобрение още от 1 юли. ГЕРБ се страхува от това правителство. Страх ги е от резултатите и устойчивостта му", подчерта депутатът.

Санданчани повдигнаха въпроса какво ще направи правителството за децата, които са в чужбина и не желаят да се връщат в България. Костадинов обяви, че това не може да стане с магическа пръчка, но управляващите ще направят всичко възможно да се спре изтичането на високообразовани кадри в чужбина.

„Образованието е един от най-големите приоритети на Бюджет 2014, инвестира се в образованието", посочи той. Според него учениците от професионалните гимназии трябва да прекарват по-голямата част от обучението си в предприятията, където да усвояват на практика същността на работата.

 

снимка: infomreja.bg
снимка: infomreja.bg
снимка: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK