И шефът на горското в Гоце Делчев е уволнен

инж. Тодор Гюров, снимка: infomreja.bg, архив

Слуховете, които витаят от две седмици из Гоце Делчев и региона, че директорът на Държавното горско стопанство в града е уволнен, се потвърдиха.

Заповедта за уволнението на горския шеф инж. Тодор Гюров е подписана от министъра на земеделието още на 7-и септември, но до момента все още не му е връчена, тъй като Гюров е представил болничен лист за два месеца.

На негово място е назначен за временно изпълняващ длъжността досегашният му заместник Ахмед Дренчев, съобщиха от ДГС - Гоце Делчев. 

От министерството пък твърдят, че Гюров се укривал вече почти месец и служителите, оторизирани да му връчат документа   за уволнение, не могат да го открият.

Както "ИНФОМРЕЖА" писа, вчера без предизвестие бе връчена заповед за уволнение на временно изпълняващия длъжността директор на ПГ по МСС "Пейо К. Яворов" в Гоце Делчев - Ангел Живков. Уволненият училищен директор заяви, че отстраняването му от поста е незаконно и ще си търси правата в съда.

 

КОМЕНТАРИ

до 110023:53 - 04.10.2013
Тъпако,от пандиза се излиза от гроба,не.Ти всеки ден умираш и си умрял плъх,лижегъзец и мършляк.
11114:29 - 29.09.2013
До гфг. Борят се яко тези горски. Бая парици има там. Който е опитвал от кацата с мед пак иска да опита.
гфг12:07 - 29.09.2013
тоя го уволняват за трети път. а замесника му ахметчо дренчев през времето на герб беше гербаджия сега е депесар. егати и к*рвите са тия горски
zyzy09:54 - 29.09.2013
a dobre de toq dren4ev ne e li i toi gerbadjiq ili be6e samo po ypravlenieto na boiko i sq pak sa preboqdisa

FACEBOOK

//