Димитър Вретенарски: Време е да върнем младите хора отново в община Кочериново!

Снимка: ПП-ДБ

Той коментира и най-наболелия въпрос за общината – водоснабдяването

Като кмет за мен основен приоритет ще бъде завръщане на младите хора отново в община Кочериново! Това може да стане само, ако те имат поминък и възможност за развитие. За това обещавам, че през цялото време активно ще работя за търсене и привличане на чуждестранни и местни инвеститори!

Това заяви кандидат-кметът за община Кочериново – Димитър Вретенарски, издигнат от ПП-ДБ.

Смятам, че разположението на Кочериново в близост до магистрала „Струма“ дава огромен потенциал за инвестиране. Затова вместо да има пустеещи поляни до магистралата ще намеря пари за изграждане на малък логистичен център и индустриална зона, които ще помагат както на местния бизнес в общината да се развива, така и за идването на чуждестранни инвеститори.  Ще привлека инвестиции и ще върна младите хора в община Кочериново!, допълни Вретенарски.

Той коментира и най-наболелия въпрос за общината – водоснабдяването:

След задълбочено проучване, достигнах до заключението, че решение има. Съществува забравен и изоставен обект, който е изградено водохващане на р. Копривлен в землището на село Драгодан. Завършването на проекта ще гарантира обезпечаването с вода на селата Драгодан, Боровец, Крумово и Бураново, който през летните месеци остават изцяло без вода.

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK

//