Безплатен плаж и много игри на 1 юни в Кюстендил

снимки: infomreja.bg

С безплатен вход на градския плаж в Кюстендил и много игри беше отбелязант Международния ден на детето – 1 юни. Малчугани от всякакви възрасти се впуснаха в зумба танци заедно с треньорката от “Велбъжд данс” Деси Камчева. “За нас най-важно е децата да се забавляват. Мисля, че това се вижда и е факт”, каза и заместник-кметът по хуманитарните дейности Виктор Янев, който дойде да поздрави всички, които се чувстват деца на този ден.

По-смелите представители на силния пол не се уплашиха от облаците и скочиха във водата, за да поплуват. Там под ритъма на зумба те подскачаха и танцуваха, аплодирайки по-малките от тях.

Междувременно в центъра на града в близост до Обреден дом отдел “Култура и духовно развитие” провеждаше различни игри с малчуганите. Скачане на въже, танци и клоун бяха сред специалната програма за най-малките. Водещата пък се беше преоблякла като пират и предлагаше снимки с всеки, решил да се почувства дете на днешния ден.

“Нали и ние сме деца на майките си, значи и ние имаме празник”, шегуваха се родители.

В целия град през деня кипеше празнична атмосфера и навсякъде имаше балони, играчки и лакомства за най-малките.

Екипът на ИНФОМРЕЖА честити празника на всички празнуващи от 0 до 100 години. Нека да запазим детското в себе си, за да бъдем по-добри!

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK

//