6 000 лева от благотворителния коктейл на Георги Андонов отидоха за трите гимназии в Гоце Делчев

Инж. Ангел Тунчев, Благой Мигдин и Димитър Гамишев, на снимката долу: Елка Божикова

Събраните преди дни на благотворителен коктейл, организиран от депутата Георги Андонов, 6000 лева, днес бяха разпределени по равно между трите гимназии в Гоце Делчев. Парите бяха връчени на директорите на трите учебни заведения, които ще преценяват кои абитуриенти в неравностойно положение да бъдат подпомогнати. 

Общински съветници инж. Ангел Тунчев и бизнесменът Димитър Гамишев, и двамата членове на общинското ръководство на ГЕРБ, връчиха събраните средства на директорите на НПГ "Димитър Талев“ - Благой Мигдин, на ПМГ “Яне Сандански" - Елка Божикова, и на представител на педагогическия съвет на ПГ “Пейо  Яворов”.

Според дарителите, директорите са изготвили списъци на абитуриентите, които ще бъдат подпомогнати, за да посрещнат подобаващо най-запомнящия се момент от училището - завършването на средното образование и абитуриентския бал.

Голяма част от абитуриентите са заявили, че ще пазят дарените от благотворителния бал на депутата Андонов пари за кандидатстудентските си изпити, тъй като повечето от тях са с отличен успех и имат намерения да продължат образованието си във висши училища.

 

КОМЕНТАРИ

хаха10:42 - 23.05.2012
еба ти кривите глави
Капинчо18:09 - 19.05.2012
Авдев сигурно е сърдит на ГЕРБ,та не отиде в офиса.Браво на Митко Гамишев ! Той поде инициативата и организира всичко,но други си преписаха заслугите.Мите,да не ти пука ! Ние знаем кой колко може и какво прави за ГЕРБ.
Доволен10:25 - 19.05.2012
Е най-после един депутат да се сети, че има и такива деца които са в неравностойно положение. Браво!
някоя си09:19 - 19.05.2012
Поздравления, чудесна инициатива!

FACEBOOK

//