13 партии и коалиции издигат Петър Паунов за кмет на община Кюстендил

Снимки: Infomreja.bg

За Вярата в доброто, за по-силен и лъчезарен Кюстендил

„Извървяхме дълъг път през тежки времена, срещнахме много трудности, но не превихме гръб пред тяхната тежест. Изгубихме скъпи за нас хора, но не предадохме техните идеали. Показахме, че сплотени – с колективния си дух, можем да постигаме и най-големите си цели“.

Това обяви кметът на община Кюстендил Петър Паунов при представянето на Коалицията, с която ще участва на местните избори.

„Като видях на Празника на плодородието хилядите хора в градския парк си дадох сметка, че вече не трябва да чакаш пролетта, за да излезеш и да се насладиш на хубавото време. А може всеки ден да бъде празник. Хилядите хора, които дойдоха да видят с какво богатство е дарил Бог нашия край, видяха и колко е голямо сърцето на Кюстендил.

През последните години Кюстендил изправи своята снага и показа, че може да израства и може да бъде притегателен център за инвестиции, за туризъм, за култура. Но най-вече да бъде истинки, сигурен, чист, устроен и красив дом за децата на Кюстендил.

Благодаря на всички, с които извървяхме този път. И днес отново сме изправени пред вас, за да представим най-голямата коалиция в историята на местните избори в община Кюстендил, а вероятно и в цялата страна. Това е Коалицията, която е създадена още през 2007 година и носи името Кюстендил, сега, заради промените в изборния закон, се нарича Коалиция ГЕРБ, представлявана от ГЕРБ, СДС, ВМРО-БНД, ЗНС, ДБГ, ДВИЖЕНИЕ ГЕРГЬОВДЕН, ДВИЖЕНИЕ ДЕМОКРАТИЧНО ДЕЙСТВИЕ-ДЗ, БЪЛГАРСКИ ГЛАСЪ, БДС РАДИКАЛИ, ПАРТИЯ КОНСЕРВАТИВНА БЪЛГАРИЯ, НДСВ, СЪЮЗ НА ПАТРИОТИЧНИТЕ СИЛИ „ЗАЩИТА“, БЪЛГАРИЯ НА РЕГИОНИТЕ.

13 партии и коалиции се обединиха за Каузата Кюстендил, 13 партии и коалиции национално отговорни – и тези, които от зората на демокрацията и създадените в по-нови времена, всички които през годините се борят с трудностите – и политически, и икономически, подкрепиха политиките, които ние сме изграждали, заедно с политическите си партньори и успехите, които постигнахме, заедно с всички граждани на Кюстендил, в името на Кюстендил и за доброто на кюстендилци.

Надявам се, че заедно ще продължим по този път за израстваме, да изграждаме настоящето и да развиваме бъдещето на Кюстендил, за да бъде градът ни още по-силен, по-лъчезарен и по-пленителен“, завърши обръщението си кандидатът за кмет на Община Кюстендил Петър Паунов. 

От своя страна общинският координатор на ГЕРБ Михаела Крумова обяви: още на 25.07 бе проведено номинационно събрание за кандидатури за кмет на община Кюстендил и за общински съветници, на което безапелационно кандидатурата на партия ГЕРБ и на структурата беше господин Петър Паунов.

Изчакахме номинацията на всички партньори в коалицията и за това, днес пред вас обявявам кандидатурата за кмет на община Кюстендил на господин Петър Георгиев Паунов“. 

Слоганът на кампанията ще бъде: За вярата в Доброто! 

Пред всички представители на медиите коалицията обяви, че ще води толерантна кампания, като подписът бе положен на живо под Декларация за толерантни избори.

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK