1000 наръчника за весел 8 декември раздадоха младежите от ГЕРБ-Благоевград

снимки: ГЕРБ - Благоевград

Закачливи брошури „Наръчник за весело изкарване на 8-ми декември” раздадоха младежите от ГЕРБ-Благоевград на своите връстници от всички висши училища в града. Акцията под мотото „Бъди разумен, ползвай главата си!” стартира пред Американския университет и Правно-историческия факултет на Югозападния университет, премина през централния площад и приключи пред Стопанския факултет.

Идеята е на едни от двигателите на младежката организация – Венцислав Хросинков и Страхил Гошев. Както сами споделиха, текстът и дизайнът на наръчника измислили буквално за минути, провокирани от желанието хем да бъде забавен, хем да дава полезни съвети за безавариен 8 декември. За да бъде още по-сигурно безпроблемното изкарване на празника, към всеки от наръчниците имаше прикрепен презерватив.

Младите хора възприеха с усмивка акцията, внимателно се зачитаха в инструкциите за максимално незабравима празнична нощ и обещаха, че ще спазват правилата. Любимо за дамите правило се оказа №4: „Оставете дебелите дрехи в гардероба, за да помолите някой да ви стопли”.

Младежката инициатива беше приветствана и от възрастните хора, които с умиление си спомниха за своите луди студентски години.

 

КОМЕНТАРИ

жгерб13:28 - 06.12.2011
Както винаги най-добрите!!!
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK