Златните ни момичета се сбогуваха с феновете на грандиозен шоу-спектакъл

Снимка: БГНЕС

Бенефисът на грациите e озаглавен "Сън"

Златните момичета на България от националния ансамбъл по художествена гимнастика и състезателките в индивидуалното се сбогуваха с феновете си с шоу-спектакъл в зала "Арена Армеец".

Бенефисът на грациите, озаглавен "Сън", включи музика на живо, мултимедия, художествена гимнастика и танци. Участие взеха олимпийските шампионки от ансамбъла - Симона Дянкова, Ерика Зафирова, Стефани Кирякова, Лаура Траатс и Мадлен Радуканова, както и още две гимнастички, които бяха част от тима в последните пет години - Елена Бинева и Теодора Александрова.

Част от шоуто бяха и две от най-силните ни гимнастички в индивидуалното в последните години Невяна Владинова и Катрин Тасева, които също сложиха край на професионалните си кариери.

„Сън“ е авторски спектакъл, който съчетава в себе си музика на живо, мултимедия, художествена гимнастика и танци. В основата на мащабната продукция отново застана Калоян Лалев – Кайо, заедно с впечатляващия 3D мапинг на МP Studio и техническото осигуряване, и сет дизайн на Joker Media Rental. В спектакъла взеха участие и едни от най-добрите музиканти: Красимир Тодоров – пиано, програминг и музикални аранжименти, Александър Обретенов – бас китара, Васил Крумов – китара, Васил Вутев – барабани. /БГНЕС

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK