Занаяти, летни занимания и най-дългата пързалка ви очакват в Банско

Снимка: Община Банско

Само три дни ни делят от веселбата на „Балкански котел”

С подкрепата на Община Банско, Регионалната занаятчийска камара – Банско откри своя първи панаир. От 28 юни до 4 юли в центъра на Банско майстори от цяла България ще демонстрират сръчността и уменията си, ще покажат свои творби, от които ще проличи разликата между уникалната ръчна изработка и масовото производство,ще учат децата на занаят, ще припомнят стари технологии.

Само три дни ни делят от веселбата на „Балкански котел”. На сцената на централния площад в Банско в петък и събота от 19 часа ще се изявят местни фолклорни групи и самодейци от близки и по-далечни краища на България.

Летните атракции в Банско започват да работят от 1 юли кабинковият лифт ще обслужва туристите всеки ден от 8 до 16.30 ч. На Бъндеришка поляна, където финишират звездите на Световната купа по ски, ще бъдат отворени всички атракциони за малки и големи - тюбинг, футбол, джаги, миниголф, стена за катерене, стрелбище, надуваеми замъци, велосипеди под наем, електрически бъгита и др.

За пореден сезон гостите на най-добрия ски курорт у нас ще могат да се спуснат по най-дългата надуваема водна пързалка в Европа със своите 400 метра. Външен бар и ресторант ще предоставят напитки и храна в планината. Всички предписания и хигиенни изисквания ще се спазват във връзка с пандемията, обяви маркетинг директорът на „Юлен“ АД Иван Обрейков.

При събиране на група от 50 туристи може да бъде пуснат и лифтът до връх Тодорка.

 

Снимка: Юлен

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK

//