Зам.-министър Диана Иванова бе гост на TEEN BOOM FEST в Благоевград

Снимка: ММС

Основната цел на фестивала е социалната отговорност

Заместникът-министърът на младежта и спорта Диана Иванова и директорът на дирекция “Младежки политики” Милена Андреева взеха участие в ТEEN BOOM FEST в Благоевград. Събитието, което се провежда под надслов “Не на алкохола. Не на наркотиците” е насочено към младежите и техните семейства и е единственото по рода си в Европа, което събира на едно място най-обичаните инфлуенсъри, актьори, влогъри, спортисти и певци.

Основната цел на фестивала е социалната отговорност и отправянето на послания към младите хора, които са заобиколени от редица опасности – употреба на наркотични вещества, насилие, опасни игри в социалните мрежи и други.

Диана Иванова отправи приветствие към участниците от името на министъра на младежта и спорта Радостин Василев. Тя отбеляза, че в Европейската година на младежта 2022 ММС ще организира редица събития в цялата страна, които да подпомогнат българските младежи в тяхното развитие в областта на политиката, спорта, културата, доброволчеството и други общественополезни дейности.

Младежите в Благоевград имаха възможност да се срещнат със своите любимци Мъци, Йоан-Петър, Kumbata, Linsho, Арти & Криси, Paulina, Presinka & Blackgogo, Алпер Чочев, Светлозара, Megsunn и Just Boomy. Всички те са популярни инфлуенсъри, влогъри и тиктокъри. Сред участниците беше и актьорът Ивайло Захариев. Фестивалът завърши с концерт с участието на Дара, Ториното и Пашата, Дара Екимова и K.Lina. 

TEEN BOOM FEST стартира през 2020 година, като събира над 20 000 души и повече от 350 участници в събитията до момента. През 2022 г. се планират прояви и в София, Пловдив, Бургас и Севлиево.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK