Задържаният за убийството в София: Бил избухлив, разделени с жетвата от 6 г.

Снимка: Infomreja.bg

Майката на жертвата: Детето ми си отиде

„Нямам какво да кажа. Детето ми си отиде. Нищо не са ми казали - само, че е починала”. Това каза майката на намерената в багажник на кола мъртва жена пред Нова.

Екип на bTV успя да разговаря с приятел на задържания мъж за убийството на жена в София, която бе намерена в багажник на автомобил. Георги Трендафилов разказа, че се е свързал с него преди няколко дни, когато го е уведомил, че ще остави автомобила на паркинг. Не е имало обаче подозрения за извършеното тежко престъпление.

„Познавам Калоян от около 18 години. По нищо не личеше, че може да извърши такова нещо. Казах го и на полицаите“, разказа пред камерата на bTV Трендафилов.

Той обясни, че връзката между него и Кристина е приключила преди 5-6 години. Двамата за работили в един мобилен оператор. Предполага, че са поддържали колегиални отношения.

Първоначално, докато още е бил афектиран от раздялата, Калоян споменавал Кристина, но отдавна е спрял да мисли за нея. След това е имал и други връзки.

„Тя има дете от друг мъж“, допълни Трендафилов. Той не може да си обясни защо убитата е оставила бележка, че е била тормозена от Калоян.

„Вероятно много умело е криел всичко това“, допълни неговият приятел.

Георги го определи като леко избухлив, но добър приятел, който винаги бил готов да помогне.

От младата жена няма подаден сигнал към МВР. Тя е споделила опасенията си пред свои близки. На 3 април е постъпил официалният сигнал от нейни близки, че нямат контакт с нея и не е осъществена среща, при която тя е трябвало да вземе детето си. Веднага започва работата на СДВР. След няколко часа е задържано е лицето, върху което са хвърлени подозрения, че е извършил убийството.

Лицето бе под наше наблюдение.

Това каза главният секретар на МВР – Петър Тодоров, на брифинг.

Връзката между убиеца и убитата е приятелство, имали са близки отношения.

Имали са лични изострени отношения, след което той е постъпил по този брутален начин спрямо своята позната, допълни Тодоров.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK

//