За 12-а година в Сатовча организират кампанията "Нека доброто продължи!"

Снимка: Infomreja.bg

Чрез нея се набират средства за деца сираци и за деца с трайни увреждания

Преди 12 години кметът на община Сатовча д-р Арбен Мименов инициира кампания за набиране на средства в помощ на сираци, на които предстои абитуриентска вечер. Постепенно кампанията се разраства, като помощта отива и при деца сираци, които не са абитуриенти, както и при деца до 16-годишна възраст с трайни увреждания. Досега благодарение на тази инициатива са подпомогнати около 100 -120 деца с трудна съдба.

За втора поредна година кампанията „Нека доброто продължи“ ще се проведе без масови мероприятия заради пандемията. Няма да се организира изработване на празнични артикули за благотворителната кауза. Но всеки, който желае да бъде част от инициативата, може да дари средства всеки делничен ден в сградата на Общинска администрация - Сатовча, в кметствата по населени места или по банкова сметка: Търговска банка Д-АД IBAN: BG98DEMI92408400043012 Код на вид плащане: 445100 BIC: DEMIBGSF. (Банковата сметка е изписана на официалния сайт на общината.)

Д-р Арбен Мименов призовава всеки, който има възможност, да помогне,  за да бъдат зарадвани тези, които имат най-голяма нужда както от морална, така и от парична подкрепа.

 

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK