Владимир Табутов: До две седмици стартира тръжната процедура за ремонта на моста на Покровнишко шосе

Снимка: Infomreja.bg

Пуснат в експлоатация е и новопостроеният мост в Симитли

До две седмици предстои да стартира тръжната процедура за ремонта на моста на Покровнишко шосе. Такова уверение получи депутатът от „Продължаваме промяната“ в Благоевград, Владимир Табутов, след разговори с министъра на регионалното развитие и благоустройство и членове от неговия кабинет относно авариралия мост на Покровнишко шосе.

„От ресорното министерство ми предоставиха информация относно предстоящата процедура, която ще се открие. Вече е издадена вътрешна резолюция и разпоредба, в които са включени данни за прогнозната стойност на ремонта и времето за изпълнение. Очаква се търгът в най-скоро време да бъде открит, той е за инжинеринг и строителство и ще се проведе само една тръжна процедура, което ще съкрати времето. Очаква се срокът за изпълнение да бъде 390 дни. Прогнозната стойност на ремонтните дейности е около 7.2 милиона лева. От МРРБ увериха, че в рамките на две седмици ще стартира тръжната процедура“, сподели Владимир Табутов.

Относно новопостроения мост в Симитли, Владимир Табутов добави, че е получил уверение от МРРБ, че насрочената държавна комисия е приключила успешно и е издаден Aкт 16, след което мостът е пуснат в експлоатация.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK