Веселин Христов: Президентът Румен Радев върна надеждите за промяна. Да го подкрепим отново!

Веселин Христов - общински съветник от БСП в Благоевград

Нека подкрепим Румен Радев и Илияна Йотова на втори тур на 21.11.2021г. с номер 6!

С тласъка на промените преди година, Румен Радев ни показа, че президентската институция може да бъде рефлексът на обществото за несправедливостта, корупцията и модела „КОЙ“ в нашата държава. Президентът Радев ще се бори на втори тур в президентските избори не само за себе си, а за всичко, което обществото ни иска най-после да се промени.

Трудно се пише за човек, когото не познаваш. Но всеки един от нас е срещал Румен Радев. Той е онзи решителен, спокоен и концентриран човек, чиято фигура е наистина обединителна за всички българи. Волята и решителността в гражданската му позиция ни показаха, че президентската институция съвсем не е това, което се приемаше в обществото преди години.

Подкрепата за Румен Радев от различни политически партии и граждански организации говори за висотата на неговата личност.

Да бъдеш Президент се иска висок морал и отдаденост, които Радев доказа, че притежава и има решимостта да продължи да отстоява националния интерес на всички българи. Повтарям на всички българи!

Нека подкрепим Румен Радев и Илияна Йотова на втори тур на 21.11.2021г. с номер 6!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK