Установиха 6-ма пияни водачи по време на Коледните празници в Кюстендилско

Снимка: Infomreja.bg

Пътничка пострада при ПТП между селата Ресилово и Овчарци

По време на празничните дни на територията на Кюстендилска област са установени 6-ма водачи да управляват МПС след употреба на алкохол. По случаите са образувани  бързи полицейски производства – 3 в РУ - Кюстендил, 2 в РУ - Дупница, 1 в РУ - Бобов дол. За случаите са уведомени дежурни прокурори.

На 28 декември е възникнало ПТП на пътя между селата Ресилово и Овчарци. 20-годишна водачка на опел е загубила контрол над автомобила и се е преобърнала в страни от пътя, пострадала е 21-годишна пътничка – със счупена раменна кост е настанена в дупнишка болница. По случая е образувано досъдебно производство в РУ -  Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

На 25 декември в РУ – Дупница, са задържани 2-ма мъже от Дупница и 1 от Самоков за извършена кражба на 15 чувала с пелети за огрев. Те са проникнали в мазето на жилищна сграда в Дупница чрез срязване на метална решетка на прозорец. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

На 24 декември кюстендилски полицаи са задържали 23-годишен водач на товарен автомобил „Пежо“ за притежание на наркотично вещество – хартиен плик с марихуана. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест.

Проверката е извършена на ул. „Ракла“ в Кюстендил. По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK