Учениците от Белица почетоха Апостола и припомниха за делото му

Снимка: Община Белица

Учениците представиха свои произведения

Открит урок с участието на учениците от шестите, седмите и осмите класове на СУ “Св. св. Кирил и Методий“, водени от преподавателката по история Петя Мраценкова-Иванова, се проведе в читалищната библиотека в Белица. Поводът отново беше 148 години от обесването на Васил Левски.

Учениците представиха свои произведения / есета и рисунки/. Бедие Цирева запозна присъстващите с изготвената от нея презентация за живота и делото на Апостола на българската свобода. Представени бяха и трогателни есета от Ажда Мустафова, Феим Кафеджиев и Цветелина Тодорова в които децата изразяват своята представа за великия българин. Портрети на Васил Иванов Кунчев нарисувани от Мелиса Исмаилова, Таня Иванова и Цветелина Гоцева впечатлиха присъстващите с майсторското изобразяване образа на Левски.

По повод 148 години от обесването на Апостола в читалищната библиотека се проведе открит урок с участието на ученици от 7 клас на СУ "Св. св. Кирил и Методий".

Пред учениците преподавателката по история Петя Мраценкова-Иванова, представи презентация за живота и делото на най-великия българин.

Учениците Ива Мадолева и Рукие Иляз прочетоха свои есета посветени на безсмъртния подвиг на Васил Иванов Кунчев - Левски.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK