Ученици поздравиха за Първи март ръководството на Община Разлог

Снимка: Internet

Всички малки деца получиха картички от кмета Красимир Герчев

С пъстри мартеници, празнични песни, питка и наричания за здраве и късмет деца и ученици зарадваха ръководството на Община Разлог

Пременени като мартенички и облечени с пъстри носии, малчугани от  ДГ “Ален мак” - група “Мечо Пух” и ученици от ОУ “Никола Парапунов”, СУ “Братя Каназиреви”, РПГ “Никола Стойчев”, ПГ по транспорт и ПГ по МСС зарадваха лично кмета на община Разлог инж. Красимир Герчев, адв. Иван Димитров (председател на Общински съвет-Разлог), зам.-кметовете  инж. Гергана Костова, г-н Христо Зайков и г-н Славчо Фарфаров, както и служители от общинска администрация, с пъстри мартеници, празнични песни, питка и наричания за здраве и късмет.

В знак на благодарност, от своя страна инж. Герчев приветства своите скъпи гости със специални картички за Баба Марта и плетеница от бял и червен конец.

Днес по повод 1 март – Ден на Баба Марта, Община Разлог, Исторически музей - Разлог и жените от клуб “Втора младост” зарадваха и десетки жители и гости на Разлог с пъстри мартеници, а всички малки деца получиха и картички от инж. Герчев, с пожелание:

“Плетеница от бяло и червено,

Баба Марта днес завърза

на момиче и кокиче,

на момче и на дръвче!

Да са румени, червени, весели, засмени нашите деца!

Да бъдат здрави и благословени, да греят като слънца!”

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK