Трифонов: Днес стана ясно как се фалшифицират изборите с машините

Снимка: Infomreja.bg

"Оставка! Съд! И затвор!"

Днес стана ясно как се фалшифицират резултатите от гласуването с машини на изборите. При това се фалшифицират от „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“. Днес в официален доклад на ДАНС бе оповестено, че на 25 октомври, преди два дни, заместник-министърът на електронното управление Михаил Стойнов, в нарушение на всички закони, е повторил цялата процедура по генериране на кода, който подсигурява сигурността на машините, записал го е с телефона си, след което си го е свалил на флашка и го е отнесъл със себе си. Цялото това престъпление е било заснето от охранителните камери на залата. И това вече е доказателство, че изборите в България се фалшифицират. Фалшифицират се от ПП-ДБ.

Това написа като коментар във Фейсбук Слави Трифонов. Той публикува своето становище по темата с машинния вот и манипулациите.

В публикацията си Трифонов пише:

В момента всеки един от ПП-ДБ, може да притежава този код и всяка една машина може да бъде манипулирана във всеки един момент, независимо в коя точка на страната се намира.

Това е държавен преврат.

Спомняте ли си какво казаха същите тези в онзи запис. Ето това е онази „ала-бала“.

Ето как, по техни думи, цитирам : „Изгърмяхме един проект на Слави и откраднахме един бутон“.

Ето така те печелят избори. Ето така управляват в момента – с измама.

Пак повтарям, това е държавен преврат и престъпление срещу националната сигурност.

Този Михаил Стойнов трябва да бъде арестуван незабавно. Освен него, трябва да бъдат арестувани Кирил Петков, Асен Василев и всички, които са знаели за тази схема.

Машините трябва да бъдат премахнати от изборите след два дни, защото всеки, който ще гласува на машина, няма да знае къде всъщност отива неговият глас.

Призовавам незабавно Главния прокурор да се самосезира по случая.

МВР да арестува виновните.

Президентът Радев да свика незабавно Консултативния съвет по национална сигурност. ЦИК да премахне машините от изборния процес в неделя, защото са компрометирани.

Тези хора не бива да се доближават повече до власт. Единственото, до което трябва да се доближават, е слушалката в стаята за свиждане в затвора.

Оставка! Съд! И затвор!

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK