Традиция на ИНФОМРЕЖА: Стартира конкурсът "Рими с аромат на канела 2023"

Снимка: Infomreja.bg

И тази година магията не спира!

Отново мирише на „Рими с аромат на канела“…

Наближават най-светлите, уютни, приказни и магични дни от годината, в които домът е мястото, където се събираме всички. Въздухът е наситен с очакване за подаръци, в очакване на новото начало, на изпращането на старата година, в търсенето на нови емоции… С надежда!

За четвърта поредна година информационният сайт ИНФОМРЕЖА организира конкурс за ученици от първи до дванадесети клас за най-добро стихотворение.

Безспорен бе успехът на миналогодишното издание на „Рими с аромат на канела“!

Конкурсът се проведе от 15 ноември до 25 декември 2022. В него участваха огромен брой таланти от цяла България - 305 ученици от 6 до 18 години. Техните творби оформиха „Коледна библия“, в която са събрани всички над 500 стихотворения.

Техният успех, техният талант стана достояние пред света! Искаме да продължим тази традиция – да стимулираме учениците към творчество и да го разкриваме!

Всеки един от участниците получи сертификат и награда.

За тяхната всеотдайност специално внимание бе отделено на всички преподаватели, които са стимулирали учениците за участие и творчество!

През годините ИНФОМРЕЖА стимулираше и показваше какво могат малки и големи. Безспорен успех имаха конкурсите ни „Коледа в мрежата“ и „Заедно у дома“, в които над 500 деца изпратиха своите разкази, картини и видеа.

И тази година магията не спира!

ИНФОМРЕЖА поставя началото на четвъртото издание на творческия конкурс „Рими с аромат на канела 2023“.

Конкурсът разделя младите автори в три възрастови групи с по три призови места - на начален (1 – 4 клас), основен (5 – 7 клас) и среден (8- 12  клас) етап на образование.

Началото поставяме на 15 ноември, а крайният срок за изпращане на творбите е 25 декември. Коледните празници (26 – 31 декември) ще бъдат времето, в което ще обявим победителите, които ще зарадваме с награди.

Условията за участие са всеки един от участниците да изпрати творбата си на e-mail: [email protected] под формата на Word, PDF или JPEG (снимков) формат. Няма ограничение за обема на творбата, както и за темата му.

!!!Задължително е всеки участник да прикрепи към творбата си:

Трите си имена;

Възраст;

Клас;

Училище;

Адрес на местоживеене;

Телефонен номер на родител/ настойник, име;

Телефонен номер на класен ръководител, име.

И тази година жури ще определи победителите в трите възрастови групи, с класации на първо, второ и трето място (общо 9 награди). Журито е в състав: Елина Христова – главен редактор на ИНФОМРЕЖА, д-р Александра Димитрова – филолог, координатор на конкурса, Северина Димитрова – репортер в ИНФОМРЕЖА, Юлия Баймакова – репортер, писател, преподавател, филолог.

Сертификат за участие отново ще получат ВСИЧКИ млади таланти.

Конкурсът се реализира със съдействието на нашите партньори от: Басейнова дирекция „Западнобеломорски район“ – Благоевград, Югозападно държавно предприятие – ТД – Благоевград, Областна администрация с административен център Благоевград, фирма „Селект Смарт Консулт“, фирма „Е finance“, Община Благоевград, Община Разлог, Община Банско, Областен кооперативен съюз – Благоевград.

Всички творби ще бъдат публикувани в сайта на ИНФОМРЕЖА, както и в страницата във Фейсбук „Рими с аромат на канела“.

Призоваваме всички родители, преподаватели и участници да бъдат част от нашата коледна магия, да изразят себе си, да бъдат себе си, да разкрият таланта си с „Рими с аромат на канела“!

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK