Тодор Гюрев се регистрира за участие в кметските избори в Кресна

Снимка: Infomreja.bg

Той се явява като независим кандидат

Тодор Гюрев се регистрира за участие в кметските избори в Кресна.

Той се явява като независим кандидат след като от Изпълнителната комисия на ГЕРБ не одобриха направената номинация на Гюрев от общинската структура.

Гюрев е използвал регистрацията на партия „Обединени земеделци“ за участие в изборите, като ще бъде излъчена и листа с кандидати за общински съветници.

Така Гюрев се явява единствената засега алтернатива на досегашния кмет Николай Георгиев, който преди време напусна БСП и се кандидатира като независим, подкрепен от ГЕРБ.

Гюрев оповести за кандидатурата си във Фейсбук със следния пост:

В живота на всеки един от нас се налага да взимаме важни и трудни решения ! Дали са правилни или грешни , ще покаже бъдещето ! По-важното е след тези решения ,да можем да погледнем с чиста съвест хората в очите ! Да запазим своите принципи , морал и достойнство !

След взетото решение на ИК на ПП Герб , аз и голяма част от екипа ни, няма как да останем при поставените ни условия и ще продължим по своя път самостоятелно!

Благодаря на г-жа Петя Ставрева ( лидер на ПП “Обединени земеделци” ) , която безусловно ни предостави възможността да участваме на местните избори с тяхната регистрация!

На предстоящите избори ще участваме със следната листа:

За Кмет на Община Кресна - Тодор Гюрев

За кмет на с. Долна Градешница - Милка Стоева Ристевска

За общински съветници : Тодор Гюрев , Димитър Лазаров , Валентина Таскова , Борис Иванов , Людмила Въчкова , Диана Панталеева , Надежда Георгиева , Евгени Тодоров , Антон Георгиев , Веселин Костадинов

Ще водим позитивна кампания с ясни идеи и приоритети за развитието на община Кресна !

#РазвитиеЗаКресна

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK