Стефан Янев в Благоевград: Време е за ново начало! Разчитаме на мъдростта на българина да избере градивното бъдеще!

Снимка: Infomreja.bg

„Предлагаме ви пътя към развитието и благоденствието на България“

„Време е за ново начало, което е плуване срещу течението. Над 30 години в политически план правим едно и също и очакваме различен резултат. Време е да започнем да правим нещо различно и ние от „Български възход“ ви предлагаме точно това. Предлагаме ви пътя към развитието и благоденствието на България – да бъдем в обща лодка, в която всички сме заедно на греблата и гребем срещу течението, за да развиваме собствената си икономика, за да развиваме собственото си общество, да дадем бъдещето на децата си, така че те да останат в България“.

Това заяви при посещението си в Благоевград лидерът на КП „Български възход“ – Стефан Янев. Десетки симпатизанти на новата партия посрещнаха снощи генерала, който пристигна за предизборната среща в зала „22 септември“, придружен от водача на листата за Благоевградски регион – Надежда Самарджиева.

„В неделя се изправяме за четвърти път на избори за последните 18 месеца. Това само по себе си говори за политическата криза, в която се намираме. Кризата, която ние като общество изживяваме, и всеки един от нас си задава въпроса – какви са решенията и как можем да излезем от тази спирала. Крайно време е ние като общество да намерим общия отговор, общия знаменател, който да е в състояние да ни води напред“, обърна се към пълната зала Янев.

Той подчерта, че от „Български възход“ и партиите, които участват в коалицията и споделят техните ценности, предлагат работещи решения – решения на социалните проблеми, за развитие на бизнеса и икономическата среда, решения, които могат да подобрят демографската картина в България. Предлагат и решения, свързани с дейността на администрацията, която да бъде работеща в интерес на гражданите и бизнеса.

„Време е българският бизнес да работи по начин, по който да се развива в собствената си държава, да инвестира тук, в нови работни места, в производство. Време е и да се върнем към изконните български традиции и ценности, към духовността, към нашата принадлежност към род и семейство. Но ние не можем сами. Разчитаме на вашия здрав разум, на онзи генетичен код на мъдростта на българина да избере правилното, да избере градивното бъдеще, а не спускане надолу по течението, което всички усещаме и виждаме къде ще ни заведе“, каза още Стефан Янев.

„Ние имаме готов план за излизане от кризата и сме готови да поемем отговорност. Ще работим за развитието на туризма, за реформа в земеделието, за достъпно здравеопазване, за по-качествено образование и по-високи доходи. Ще ви обещаем едно – това да бъде вашият мандат. Обещаваме ви да бъдем близо до вас и ще ви потърсим отново след 2 октомври заедно да изградим българския възход, защото вие ще бъдете истинските създатели на тази партия, а избраните народни представители – изпълнители на вашите цели и идеали“, заяви от своя страна и Надежда Самарджиева – водач на листата на КП „Български възход“ в Пиринско.

„Бъдещето на България зависи от вашето участие на изборите в неделя, защото България се нуждае от възход, а не от безвремие. Най-добрият начин да се справим със страха е да се изправим срещу него. Затова подкрепете ни в неделя като гласувате с бюлетина №15“, призова Самарджиева.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK